Το Ιατρικό Κέντρο Άγιος Πορφύριος βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας, κατά μήκος της λεωφόρου Φανερωμένης. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση, ένα έργο τέχνης που προσφέρει εξειδικευμένη εξωτερική περίθαλψη, με περισσότερες από 15 ιατρικές ειδικότητες,  όλες κάτω από μια στέγη.

Το Ιατρικό Κέντρο Αγιος Πορφύριος είναι μια μοναδική ιδέα που θα εξυπηρετεί ολόκληρη την κοινότητα της Λάρνακας και τις γύρω περιοχές. Είναι ένα  Ιατρικό Κέντρο πολλαπλών ιατρικών ειδικοτήτων που αποτελείται από  εξωτερικά ιατρεία για ειδικούς ιατρούς,  που συμπληρώνεται  από μικροβιολογικό εργαστήριο και ακτινοδιαγνωστικό κέντρο τελευταίας τεχνολογίας, χώρο αναμονής και  γραφείο υποδοχής και πληροφοριών με εξειδικευμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ασφαλιζομένων και μή ασθενών.

Με μια ομάδα υψηλά ειδικευμένων, έμπειρων ιατρών και εκπαιδευμένου προσωπικού, το ιατρείο πολλαπλών ειδικοτήτων πληροί τα καλύτερα διεθνή πρότυπα για να παρέχει στο μέγιστο επαγγελματικό επίπεδο την βέλτιστη και καταλληλότερη ιατρική φροντίδα και περίθαλψη.

.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok